Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Esküvői meghívók rendelése szövegnyomtatás nélkül, „üresen”:

Meghívóink üresen, szövegnyomtatás nélkül is rendelhetők, minimum rendelési mennyiség megkötése nélkül (Az esetleges kivételek a meghívók melletti leírásban vannak feltüntetve).

Megrendelés menete:

A webshop lépéseinek megfelelően. Megrendelésének visszaigazolásaként automatikus válasz e-mailt küld a rendszer, amely után levélben is felvesszük Önökkel a kapcsolatot, ahol minden rendelésre várható szállítási időt adunk.

A meghívó árán felül 2500,- Ft szállítási díjat számítunk fel (a kiszállítást futárszolgálat végzi).

Amennyiben nem sikerül a webshop-on keresztül megrendelést leadnia, vagy kérdése merül fel mielőtt rendelne, ezt megteheti e-mailben az info@eskuvoi-meghivo.eu címen. A következő adatok megadása kötelező:

 • megrendelő neve, telefonszáma
 • a szállítási és számlázási címe
 • meghívó kódja
 • rendelési mennyiség
 • egyéb kérdései

A meghívókból lehetséges mintadarabot kérni. A minták három darabig ingyenesek, csak egy egyszeri postaköltséget számolunk fel, melyről díjbekérőt küldünk. Kérjük amennyiben mintát rendelnek e-mailben vagy megjegyzésben jelezzék felénk.

Esküvői meghívók rendelése szövegnyomtatással:

Amennyiben a meghívók nyomtatását is tőlünk szeretnék megrendelni a következő módon tehetik meg. Válasszák a webshop-ban a ’szöveggel, digitális nyomtatással’ gombot, ahol az árban már benne szerepel a nyomtatás ára is. (ahol a meghívó elején is van név vagy dátum, ott már eleve kétoldalas nyomtatási ár van hozzáadva a meghívó árához – amennyiben ezt nem kéri (pl. a meghívó elejére a neveket), akkor a megrendelés megjegyzés rovatában kérjük jelezze, és új árajánlatot küldünk Önnek.

A  meghívóba kért szöveget fizetéskor csatolni tudják a Kosár oldalon, vagy be tudják írni a Pénztár oldalon a "Rendelés jegyzetek"-be.

A rendelést a rendszerünk automatikus válasz e-mailben igazolja vissza, majd felvesszük Önökkel a kapcsolatot, amelyben várható szállítási időt, pontos árkalkulációt és grafikai tervet küldünk. Ezek visszaigazolásával véglegesíthető a megrendelés. Természetesen a grafikai tervet módosíttathatják igényeik szerint.

A meghívók betétlapja lézer vágott füllel vagy ragasztva vannak rögzítve a meghívókhoz, ez esetenként változhat.
Néhány terméket (esetenként meghívó, háromszög hasáb formájú menükártya stb.) összeszerelés nélkül küldünk el, hogy szállítás közben ne sérüljenek.

NYOMTATÁSI ÁRAK ÉS EGYÉB KÖLTSÉGEK MEGHÍVÓNÁL:

Esküvői meghívók nyomtatása, digitális-színes nyomtatással:
Színes nyomtatás esetén bármilyen, a papír színénél sötétebb matt színnel (akár több színnel is) el tudjuk készíteni a nyomtatást. Ha konkrét elképzelése van a nyomtatási színről, Pantone kódot is megadhat, befotózott színminták alapján azonban nem tudunk pontos nyomtatási színt beállítani.

Rendelésnél elegendő a színt megadni (pl. barna, sötétbarna, fekete, piros, ibolya…, vagy pl. kérni, hogy a meghívón található szalag vagy minta színéhez igazodjunk.)
Színes nyomtatásnál is rendelhető arany vagy ezüst árnyalat, ez azonban nem lesz fényes. Arany esetében egy sárgás-barnás, ezüst esetében a szürke valamely árnyalatát tudjuk beállítani.

Nyomtatási ár: egy oldal nyomtatása 120 Ft/db, a hát- vagy előoldal nyomtatása (kétoldalas nyomtatás) +80 Ft/db, amelyiknek lézer vágás van az elején (név, monogram vagy/és dátum egyszeri egy összegű 5000 Forintot számol rá automatikusan a rendszer.

Szerkesztési költség:

Minden grafikai munkára  egyszeri szerkesztési költséget számolunk fel, aminek költsége 1500.- Ft, amely tartalmaz maximum 3 szövegváltozat beszerkesztését, maximum 3 változtatással (ezen felül plusz szerkesztési költség is felszámolásra kerülhet. A rendszer az alap szerkesztési költség  árat a végösszeghez hozzáadja.  Amennyiben ettől eltérő tervezést igényelnek, a grafikai tervezés díja változik (3000-5000 Ft), ezt jelezzék a megjegyzés rovatban, és egyeztetés alapján új árajánlatot küldünk Önöknek. A grafikai terv elkészítése után, de rendelése visszamondása esetén is kiszámlázásra kerül a szerkesztési költség.

Amennyiben Önök készítik a nyomtatandó szöveg tervezését, a grafikai anyag leadásának formai követelményei megadásával, mentesül a szerkesztési költség alól, amennyiben az alábbi formában kapjuk meg az anyagot (természetesen a pontos méreteket megadjuk):

  • PDF formátum
  • 1:1 arány
  • 300 DPI felbontás
  • CMYK színmód
  • Vágójel (kifutó minta esetén, a kifutó minta minimum 2mm legyen)

Amennyiben nem sikerül a webshop-on keresztül megrendelést leadnia, kérjük, használják a weboldalunkon található elérhetőségeket. A rendeléshez szükséges adatokat, információkat kérjük, e-mailben küldjék el nekünk az info@eskuvoi-meghivo.eu e-mail címre. Ezek a következők:

 • megrendelő neve, telefonszáma
 • szállítási és számlázási információk
 • meghívó kódja
 • rendelési mennyiség
 • nyomtatandó szöveg
 • nyomtatási szín (A nyomtatási lehetőségekről a Nyomtatási árak és egyéb költségek részben tájékozódhat!)
 • választott betűtípus

Ha még nem találták meg a tökéletes szöveget vagy betűtípust, az alábbi linkeken találnak pár ötletadó mintát (természetesen ettől eltérő is választható, felár nélkül):

Szövegváltozatok :: Idézetek :: Betűtípus

Kérjük, hogy a küldött grafikai tervet figyelmesen nézzék át, mert a visszaigazolt grafikában előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget!

A csomagolási és szállítási díjra 2500 Ft-ot számítunk fel (a kiszállítást futárszolgálat végzi, szállítási határidő a feladástól számított max. 2 nap).

Menükártyák, Ültetőkártyák és Ültetési rendek rendelése:

A lakodalomra szükséges menüt, ültetőkártyát és ültetési rendet elegendő a lakodalom előtt kb. 2 héttel megrendelni, mikor már végleges a menü, a névlista és az ültetési rend. (Lehetséges, hogy egyes termékeknek hosszabb a szállítási ideje, ezért érdemes figyelni a termékek melletti leírásban a szállítási időt!)
Az ültető kártya fül alatt rengeteg lehetőség található mind formában, mind mintákban. Ha esetleg ettől eltérő elképzelés lenne, arra is érdemes árajánlatot kérni e-mailben elérhetőségünkön : info@eskuvoi-meghivo.eu (Részletek alább az Egyedi minta rendelése részben.)
Rengeteg mintánk van, így sajnos nem tudtuk mindet feltölteni a weboldalra.

Ha a kész termékek közül sikerül választani, akkor kérjük, a webshop-ban rendelje meg kért terméket az instrukcióknak megfelelően, darabszám megadásával és csatolva vagy megírva a kért nyomtatandó szöveget, névlistát.

Amennyiben az ’Ültető kártya, menükártya és boros címke nyomtatással’ menü alatt rendel bármelyik alkategóriából, akkor 1 500.- Ft szerkesztési költséget számolunk fel termékenként. Pl.: Ültető, boros címke és menü, vagyis mindhárom rendelése esetén 4500Ft a szerkesztési költség.
(Az ültetési rend szerkesztési költsége 2500 forint.)

A rendelést válasz e-mailben igazoljuk vissza. Minden rendelésre várható szállítási időt, pontos árkalkulációt és grafikai tervet küldünk, ennek visszaigazolásával véglegesíthető a megrendelés.
Kérjük, hogy a küldött grafikai tervet figyelmesen nézzék át, mert a visszaigazolt grafikában előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget!

 

 

 

 

Egyedi megrendelés esetén az árak

Menükártyák:

 • egylapos (mérete szabadon választható; kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér).
  Ára a mérettől függően, egy oldalon vagy két oldalon nyomtatott, rátétes vagy sima: 430-600 Ft/db nyomtatással
 • pausz henger (átlátszó papír, színe lehet: fehér, krém, arany, ezüst; közepébe mécses tehető).
  Ára: 490-590 Ft/db nyomtatással
 • háromszög alakú hasáb (karton vagy kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér).
  Ára: 490-690 Ft/db nyomtatással
 • több rétegű, masnis (papírtól és kiviteltől függően): 430-790 Ft/db

Ültetőkártyák:

 • egylapos (mérete szabadon választható; karton vagy kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér).
  Ára: 80-100 Ft/db nyomatással
 • álló „sátras” forma (karton vagy kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér).
  Ára: 140-160 Ft/db nyomtatással

Ültetési rendek:

 • A3-as méretben (plakát/habkarton matt fehér papírra nyomtatva): 2500-3500 Ft/db nyomtatással
 • A2-es méretben (plakát/habkarton matt fehér papírra nyomtatva): 4500-6500Ft/db nyomtatással
 • A1-es méretben (plakát/habkarton matt fehér papírra nyomtatva): 6500-9500 Ft/db nyomtatással
 • egyedi méretben az ár a mérettől függ (pl. adott képkeretbe igazítva)

Igény esetén habkartonra is el tudjuk készíteni. (Habkarton-5mm vastag habosított PVC, két oldalán fehér papírral kasírozva)

A fenti árak a papír és a nyomtatás árát tartalmazzák!